Ремінь  вузькоклиновий  SPZ 2037 Збільшити

Ремінь вузькоклиновий SPZ 2037

Gates

Новинка

Ремінь привідний вузькоклиновий SPZ 2037

Профіль: SPZ, довжина (мм): 2037, ширина ременя: 9,7 (мм), висота ременя: 8 (мм),

Серія: DELTA NARROW

Стандарт: DIN 7753, ISO 4184/ BS 3790

Виконання: клинові ремені вузького профілю з обгорткою бокових граней

Матеріал ременя: гума

Корд: поліефірна еластична тканина

Аналоги: УА-2037, 8.5х8-2037

Детальніше

350 грн

Швидке замовлення

Доставляємо товар по Україні.

Доставимо товар за 24 години!

Захист персональних даних!

У нас працює система знижок!

Оцінки і коментарі наших клієнтів
Рейтинг: 5.0 / 5   1 Відгук(ів)

Gates. Американський виробник клинових привідних ременів. Серія DELTA NARROW відноситься до середньої цінової категорії. Придатна для викоритання на усіх  стандартних промислових приводах, на яких зазвичай використовується клиноремінна передача вузького профілю. 

Основними матеріалами клинових ременів є високоякісна резина, міцна поліефірна еластична кордова тканина, яка забезпечує стійкість до вигинів і ударних навантажень та маслостійка обгортка. Маслостійкий матеріал обгортки FLEX-WEAVE забезпечує хороше зчеплення і захист від стирання. 

Ширина ременя профілю SPZ складає 9,7 мм, висота 8 мм. Ширина по розрахунковій лінії -8,5 мм, ширина внутрішньої грані ременя 4,5 мм, висота розрахункової лінії- 1,9 мм. Діапазон довжин профілю SPZ складає від 562 Ld  до 3550 Ld. Позначення UNISET, означає, що клинові ремені є з підібраною довжиною і гарантовано можуть використовуватися в парі в багатоклинових приводах. При цьому буде забезпечено рівномірний розподіл навантажень, плавність ходу, високу продуктивність ременя і при цьому помірну вартість. 

Вузькоклинові ремені Gates працюють в температурному діапазоні від -30 до +70 С, відповідають стандарту електропровідності ISO 1813, а також відповідають стандарту REACH і RoHS 2. Використовується в компресорах, помпах, агрегатах, генераторах, лісопилках, шліфувальних і обробних станках,іншому обладнанню.

Профіль ременя SPZ
Розрахункова довжина по корду (Lw), мм. 2037 Lw
Внутрішня довжина (Li), мм. 1999 Li
Зовнішня довжина (La), мм. 2050 La

Доставка 

Відправка Вашого товару

Після отримання заявки від клієнта (через форму сайту або телефон) здійснюється опрацювання замовлення і готується його відправка. Відправка можлива по передоплаті (на рахунок або платіжну картку) або шляхом оплати зворотньої доставки на транспортній компанії в момент отримання замовлення. Відправка може зайняти в межах 1-3 днів в разі наявності товару або в обумовленний термін в разі поставки товару під замовлення .

В разі гострої необхідності за бажанням клієнта можна пришвидчити доставку шляхом передачі товару рейсовими маршрутками, поїздами та іншими шляхами. Дана послуга обумовлюється між клієнтом і менеджером нашої служби. Така відправка веде до здорожчання вартості товару, яка залежить від вартості замовлення і міста відправки.

Ми здійснюємо відправку транспортною компанією Нова Пошта. Після відправки замовлення на Ваш мобільний телефон надійде смс із  номером декларації для зручного відслідковування переміщення товару.

Вартість  доставки визначається тарифами транспортної компанії, яку Ви обираєте для доставки Вашого вантажу.

Оцінки і коментарі від наших клієнтів

Оцінка:
Коментарі відсутні
Гість  -