Ремінь зубчастий 1120 8M Збільшити

РЕМІНЬ ЗУБЧАСТИЙ 1120 8M, MEGADYNE

MEGADYNE (МЕГАДІН)

Новинка

Ремінь зубчастий 1120 8M

Профіль: 8M, розрахункова довжина : 1120 (мм) ширина ременя: по замовленню клієнта (мм)

Серія: ISORAN

Виконання: ремінь зубчастий 

Матеріал ременя: гума 

Корд: Скловолокно

Якщо Ви знайшли нижчу ціну на даний товар - повідомте нас і отримайте додаткову знижку (%)

Детальніше

Даний товар відправляється тільки по передоплаті 

400 грн

Швидке замовлення

Доставляємо товар по Україні.

Доставимо товар за 24 години!

Захист персональних даних!

У нас працює система знижок!

Оцінки і коментарі наших клієнтів

Megadyne. Зубчасті синхронні ремені PLATINUM прийшли на заміну лінійці GOLD, яка добре відома на ринку зубчастих ременів. Еластичний корд доступний в двох варіантах: сталь і арамід. Серія  PLATINUM - це прорезинений зубчастий ремінь в  якому поєднана іноваційна технологія виробництва гібридних кордів Dual Core. Ремені PLATINUM досягли найвищого рівня продуктивності  завдяки тому, що корд вмонтований в нову резинову матрицю, а  зуби ременя покриті спеціальною і унікальною важкою тканиною. Дані ремені рекомендують використовувати для приводів з високими імпульсними навантаженнями. Ремені PLATINUM на  40% передають більше навантаження у порівнянні з попередньою серією. Завдяки зубам параболічної форми дані ремені забезпечують зменшення рівня шуму. Іноваційний дизайн і поєднання унікального з'єднання еластомерів HNBR дозволяє збільшити жорсткість зубів і стійкість до зсувів. Не зважаючи на високий рівеь жорсткості і твердості це з'єднання гарантує стійкість до зносу, попереджує появу тріщин при роботі із малими діаметрами шківів. Робочий діапазон температу від -35С до +115С. Технологія Duo Core гарантує стабільність розмірів при статичних і динамічних навантаженнях. Зносостійка поліамідна тканина кріпиться до поверхні зубів. Вона покращує пропускну крутну здатність і попереджує зсув зубів. Її поверхня покрита спеціальним покриттям, яке володіє самозмазуючими характеристиками завдяки яким знижується коефіціент тертя і збільшується ККД приводу. Ремені PLATINUM мають нову покращену RPC параболічну конструкцію зубів, що була розроблена на основі модернізації  старого профілю RPP. 

Синхронні резинові безкінечні зубчасті ремені серії ISORAN добре відомі на ринку зубчастих ременів. Виготовляються з  одностороннім і двохстороннім зубчастим покриттям. Резинові зубчасті ремені виготовляються із  самих передових технологій. Ремені класичні синхронні ISORAN профілю 8M  виготовляються в трапецевидному зубчастому профілі. Поліхлоропренові зуби для точного зчеплення, склопластикове посилення для мінімального подовження, захисне нейлонове покриття зубів забезпечують відмінну роботу даних ременів на, будь якому, обладнанні. Крок між зубами 8 мм , загальна висота ременя  5,4 мм, висота зуба 3,2 мм. Діапазон довжин для профіля 8M складає  від 288 мм до 4400 мм. 

MEGALINEAR PU - відкриті зубчасті ремені виготовляються із термопластичного поліуретану, який надає ременю відмінну стійкість до зносу і стирання. Стальні корди різних рівнів надають відмінні ходові характеристики ременям навіть при високих тягових навантаженнях. MEGALINEAR забезпечує надійність і стабільність розмірів. Додаткове нейлонове покриття зуба і задньої частини пояса підвищує ходові якості ременя. Також є можливість потовщення слою поліуретану на задній частині ременя, що надасть додатковий захист від  агресивних і важких умов експлуатації. MEGALINEAR можуть поставлятися як ленточні ремені в рулонах так і з'єднаними безконечними ременями. Ленточні ремені можуть поставлятися в рулонах по 50 чи 100 метрів. Стандартні ширини 10/15/20/30/50/85/100мм. Найчастіше використовуються в лінійних ходових приводах. Термопластичні якості ленточних ременів дають змогу з'єднувати дані ремені за допомогою зварки по унікальному симетричному V- подібному малюнку. Серія  MEGALINEAR  також поставляється з альтернативними підсиленими кордами, такими як: Keviar (K), High Flex (HF), High Performance (HP), i  High Performance Flex (HPF).

Зубчасті ремені MEGAFLEX виготовляються із термопластичного поліуретану і неперервного стального спірального корду. Даний ремінь має  хороші ходові характеристики і високу тягову потужність. Підходять для енерго трансмісій і для транспортування при високих навантаженням і швидкостях (до 10 000 об/хв). Добавлення при виробництві нейлонового покриття на зуби, підвищує ходові якості і знижує рівень шумового фрикційного коефіцієнта. Додаткова товщина спеціального покриття на задній стороні ременя є  додатковим захистом від агресивних умов і важких продуктів транспортування.Зубчасті ремені Megadyne MEGAFLEX доступні від 1500 мм до 22700 мм. довжини. Особливі характеристики ременів MEGAFLEX : високі гнучкі корди, (NFT) нейлонове покриття зубів (доступне від 1900 мм довжини), виготовлення на замовлення фрезерування, шліфування, сверління відповідно до специфікації. Додаткове покриття задньої частини ременя: PU 85 ShА Tenax 50 ShА, Linatex 40 ShА, Жовтий PUR 60 ShА, Сірий PUR 60 ShА, неопренова резина 70 ShA.

Діапазон довжин, (мм.) 1001-1500
Профіль ременя
Ширина (мм) 30
Розрахункова довжина по корду (Lw), мм. 1120 Lw
Кількість зубів 140

Доставка 

Відправка Вашого товару

Після отримання заявки від клієнта (через форму сайту або телефон) здійснюється опрацювання замовлення і готується його відправка. Відправка можлива по передоплаті (на рахунок або платіжну картку) або шляхом оплати зворотньої доставки на транспортній компанії в момент отримання замовлення. Відправка може зайняти в межах 1-3 днів в разі наявності товару або в обумовленний термін в разі поставки товару під замовлення .

В разі гострої необхідності за бажанням клієнта можна пришвидчити доставку шляхом передачі товару рейсовими маршрутками, поїздами та іншими шляхами. Дана послуга обумовлюється між клієнтом і менеджером нашої служби. Така відправка веде до здорожчання вартості товару, яка залежить від вартості замовлення і міста відправки.

Ми здійснюємо відправку транспортною компанією Нова Пошта. Після відправки замовлення на Ваш мобільний телефон надійде смс із  номером декларації для зручного відслідковування переміщення товару.

Вартість  доставки визначається тарифами транспортної компанії, яку Ви обираєте для доставки Вашого вантажу.

Оцінки і коментарі від наших клієнтів


Відгуки та коментарі відсутні.