Ремінь  вузькоклиновий  XPZ 950 Збільшити

РЕМІНЬ ЗУБЧАСТИЙ XPZ 950, Contitech

CONTITECH (КОНТІТЕХ)

Новинка

Ремінь вузькоклиновий зубчастий XPZ 950, FO PIONNER

Профіль: XPZ, довжина (мм): 950, ширина ременя: 9,7 (мм), висота ременя: 8 (мм),

Серія: FO PIONNER

Стандарт: DIN 7753/1, ISO 4184

Виконання: клинові ремені зубчасті вузького профілю без обгортки бокових граней.

Матеріал ременя: гума

Аналоги: У(0)-950, 9.7х8-950, 3VX 311

Якщо Ви знайшли нижчу ціну на даний товар - повідомте нас і отримайте додаткову знижку (%)

Детальніше

Наявність та ціну уточнюйте

370 грн

Швидке замовлення

Доставляємо товар по Україні.

Доставимо товар за 24 години!

Захист персональних даних!

У нас працює система знижок!

Оцінки і коментарі наших клієнтів

Ремінь привідний вузькоклиновий зубчастий  метричного профілю призначений для передачі потужності на приводах  промислових станків, установок, сільськогосподарських машин та іншій техніці. Ремінь вузькоклиновий складається із несучого слою на основі матеріалів з хімічних волокон (кордшнура або кордна тканина) і   шарів гуми звулканізованих в один виріб. Ширина ременя складає 9,7 мм, висота 8 мм. Закордонне маркування профілю має позначення XPZ або 9,7х8. Американський стандарт 3V/9N (9x8) RMA / MPTA

Contitech. Вузькоклинові ремені з відкритими боковими гранями і фасонним зубом серії CONTI-V FO PIONNER складаються із компаунда з натурального каучука, кордшнур із поліестера і поліамідної тканини. Вузькоклинові ремені Контітех стійкі до впливу мастил, пилу, працюють в температурному діапазоні від -40 до +130 С, відповідають стандарту електропровідності ISO 1813. Ширина ременя профілю XPZ складає 9,7 мм, висота 8 мм. Ширина по розрахунковій лінії -8,5 мм, ширина внутрішньої грані ременя 4,5 мм, висота розрахункової лінії- 1,9 мм. Діапазон довжин профілю XPZ складає від 512 Ld  до 2840 Ld. Вага 0,072 кг/м. Позначення на ременю L=L, означає, що клинові ремені є з  підібраною довжиною і гарантовано можуть використовуватися в парі  в багатоклинових приводах. При цьому буде забезпечено рівномірний розподіл навантажень, плавність ходу, високу продуктивність ременя і при цьому помірну вартість. 

Виробник Contitech має  в своєму асортименті вузькоклинові зубчасті ремені посиленого виконання серії  CONTI-V FO ADVANCE. Особливістю цих ременів є жорсткість поперечного січення для безперебійної передачі великих потужностей з покращеною плавністю ходу. Діапазон довжин в цьому виконанні для профілю  XPZ складає від 3000 Ld до 3550 Ld. Стійкі до дії  температури в проміжку від -30С до +90С. Дана серіія відповідає самим високим вимогам, які ставлять перед приводами високої потужності і дані ремені можуть використовуватися в усіх галузях машинобудування. 

Профіль ременя XPZ
Розрахункова довжина по корду (Lw), мм. 950 Lw
Внутрішня довжина (Li), мм. 912 Li
Зовнішня довжина (La), мм. 963 La

Доставка 

Відправка Вашого товару

Після отримання заявки від клієнта (через форму сайту або телефон) здійснюється опрацювання замовлення і готується його відправка. Відправка можлива по передоплаті (на рахунок або платіжну картку) або шляхом оплати зворотньої доставки на транспортній компанії в момент отримання замовлення. Відправка може зайняти в межах 1-3 днів в разі наявності товару або в обумовленний термін в разі поставки товару під замовлення .

В разі гострої необхідності за бажанням клієнта можна пришвидчити доставку шляхом передачі товару рейсовими маршрутками, поїздами та іншими шляхами. Дана послуга обумовлюється між клієнтом і менеджером нашої служби. Така відправка веде до здорожчання вартості товару, яка залежить від вартості замовлення і міста відправки.

Ми здійснюємо відправку транспортною компанією Нова Пошта. Після відправки замовлення на Ваш мобільний телефон надійде смс із  номером декларації для зручного відслідковування переміщення товару.

Вартість  доставки визначається тарифами транспортної компанії, яку Ви обираєте для доставки Вашого вантажу.

Оцінки і коментарі від наших клієнтів


Відгуки та коментарі відсутні.