Ремінь  зубчастий XPC 3000 QUADPOWER 4 Збільшити

Ремінь зубчастий XPC 3000 QUADPOWER 4

Gates

Новинка

Ремінь вузькоклиновий зубчастий XPC 3000

Профіль: XPC, довжина (мм): 3000, ширина ременя: 22 (мм), висота ременя: 18 (мм),

Серія: QUADPOWER 4

Стандарт: DIN 7753/1, ISO 4184

Виконання: клинові ремені зубчасті вузького профілю без обгортки бокових граней.

Матеріал ременя: гума

Аналоги: 22х18-3000   

Якщо Ви знайшли нижчу ціну на даний товар - повідомте нас і отримайте додаткову знижку (%)

Детальніше

Наявність та ціну уточнюйте

1 271 грн

Швидке замовлення

Доставляємо товар по Україні.

Доставимо товар за 24 години!

Захист персональних даних!

У нас працює система знижок!

Оцінки і коментарі наших клієнтів
Рейтинг: 5.0 / 5   1 Відгук(ів)

Ремінь привідний вузькоклиновий зубчастий  метричного профілю призначений для передачі потужності на приводах  промислових станків, установок, сільськогосподарських машин та іншій техніці. Ремінь вузькоклиновий складається із несучого слою на основі матеріалів з хімічних волокон (кордшнура або кордна тканина) і   шарів гуми звулканізованих в один виріб. Ширина ременя складає 22 мм, висота 18 мм. Закордонне маркування профілю має позначення XPC

Gates. В 1917 році Джон Гейтс винайшов перший в світі  резиновий клиновий ремінь.  З цього часу компанія Gates залишається лідером в розробці систем передачі потужності промислового призначення і виробництві високотехнологічних ремінних  приводів. Завдяки використанню самих сучасних матеріалів і технологій виробництва, всі промислові ремені демонструють відмінні експлуатаційні якості. Профіль XPC  компанія Гейтс виготовляє в декількох серіях. Серія QUAD-POWER III - клинові реміні вузького профілю з формованим зубом без обгортки бокових граней для роботи в умовах високих навантажень. Дана серія вузькоклинових зубчастих ременів дозволяє підвищити ефективність і знизити експлуатаційні витрати. Зменшення втрат при передачі потужності може призвести до суттєвої економії коштів. Компанія Gates займає лідируюче місце по розробці економних  і енергозберігаючих ремінних приводів. Ремені QUAD-POWER III характеризуються підвищенним значенням номінальної передаючої потужності, більшим терміном експлуатації і забезпечує зниження витрат енергії. Основа ременя виконана із нової розробки резинового компаунда, який характеризується стійкістю до хімічних і агресивних середовищ, старіння, впливу озону, ультрафіолету, високих температур. Волокна із високими експлуатаційними характеристиками, вмонтовані в компаунд, забезпечують підвищенну абразивну стійкість та ізносостійкість. Відмінна підтримка корду в підкордовому слої забезпечується поперечною орієнтацією волокон, які надають ременю повздовжню гнучкість і поперечну жорсткість. Спеціальний профіль формованого зуба з оптимізованою геометрією забезпечує відмінну стійкість ременя. Висока точність шліфовки бокових граней забезпечує  відмінне зчеплення. Кордовий слой складається із високопрочних кордових ниток із поліестера, які стійкі до розтягу. Підвищена гнучкість надає ременю покращенні характеристики роботи із зворотнім вигином при використанні зовнішніх натяжних роликів. Ремінь відповідає  стандарту ISO 1813. Діапазон робочих температур складає від -40С до +110С. Ремені серії QUAD-POWER III мають більшу номінальну потужність (на 15%)  ніж  у ременів QUAD-POWER II, кращу плавність ходу і знижений рівень шуму. Перевагами ременів Gates QUAD-POWER III є  економія простору, висока гнучкість ременя, довгий термін експлуатації, мінімальна втрата натягу ременя, значно краща стійкість до старіння, висока точність розмірів. Ремені Gates відповідають принципу повної взаємозаміни: всі розміри відповідають і навіть перевищують допуски UNISET і можуть встановлюватися без підбору по групах. Використовується в компресорах, помпах, агрегатах, генераторах. лісопилках, шліфувальних і обробних станках,іншому обладнанню.Клинові ремені вузького профілю  XPC (22х18)  представлені в діапазоні довжин  від XPC 1900  до XPC 5000.

Серія SUPER HC MN&SUPER HC - це вузькоклинові ремені з формованим зубом (з обгорткою бокових граней/без обгортки бокових граней) призначені для роботи в умовах високих навантажень. Окрім вузькопрофільного клинового ременя з обгорткою бокових граней SUPER HC, компанія Gates  виготовляє клиновий ремінь SUPER HC з формованим зубом. У випадках коли є потреба  в більш високих швидкостях обертання, високих передаточних співвідношеннях і малих  діаметрах шківів вузькоклинові ремені SUPER HC MN є ідеальним варіантом для цих  умов. Формований профіль  зуба забезпечує зниження і розподіл теплового впливу, зменшує рівень шуму та зменшує навантаження на вигин. Висока точність шліфовки бокових граней забезпечує рівномірне і високе зчеплення, а також оптимальне положення ременя в пазах шківа. Дані ремені рекомендують використовувати в усіх високонавантажених приводах промислового призначення на основі вузькоклинових ременів. Підвищена ефективність передачі потужності ременів Gates SUPER HC MN дозволяє створювати більш компактні і економічні конструкції  приводів. Діапазон довжин для даного профіля SUPER HC від SPC 2000 до SPC 16500, а профіля  SUPER HC MN від SPC 2000 MN до SPC 4750 MN. Особливістю  серій SUPER HC MN&SUPER HC є те, що Gates маркує  профіль наступним чином  SPC(-MN), хоча ремені серії  SUPER HC MN є  зубчастими. Тому потрібно пам'ятати про цю особливість, щоб не допустити помилки при підборі клієнту.

Профіль ременя XPC
Розрахункова довжина по корду (Lw), мм. 3000 Lw
Внутрішня довжина (Li), мм. 2917 Li
Зовнішня довжина (La), мм. 3030 La

Доставка 

Відправка Вашого товару

Після отримання заявки від клієнта (через форму сайту або телефон) здійснюється опрацювання замовлення і готується його відправка. Відправка можлива по передоплаті (на рахунок або платіжну картку) або шляхом оплати зворотньої доставки на транспортній компанії в момент отримання замовлення. Відправка може зайняти в межах 1-3 днів в разі наявності товару або в обумовленний термін в разі поставки товару під замовлення .

В разі гострої необхідності за бажанням клієнта можна пришвидчити доставку шляхом передачі товару рейсовими маршрутками, поїздами та іншими шляхами. Дана послуга обумовлюється між клієнтом і менеджером нашої служби. Така відправка веде до здорожчання вартості товару, яка залежить від вартості замовлення і міста відправки.

Ми здійснюємо відправку транспортною компанією Нова Пошта. Після відправки замовлення на Ваш мобільний телефон надійде смс із  номером декларації для зручного відслідковування переміщення товару.

Вартість  доставки визначається тарифами транспортної компанії, яку Ви обираєте для доставки Вашого вантажу.

Оцінки і коментарі від наших клієнтів

Оцінка:
Коментарі відсутні
Гість  -