Ремінь вузькоклиновий XPA 1282 Збільшити

РЕМІНЬ ЗУБЧАСТИЙ XPA 1282, Optibelt

OPTIBELT (ОПТІБЕЛТ)

Новинка

Ремінь вузькоклиновий зубчастий ХPA 1282

Профіль: ХPA, довжина (мм): 1282, ширина ременя: 12,7 (мм), висота ременя: 10 (мм),

Серія: SUPER XE-POWER PRO M=S 

Стандарт: DIN 7753/1, ISO 4184

Виконання: клинові ремені вузького профілю без обгортки бокових граней

Матеріал ременя: гума

Якщо Ви знайшли нижчу ціну на даний товар - повідомте нас і отримайте додаткову знижку (%)

Детальніше

Наявність та ціну уточнюйте

435 грн

Швидке замовлення

Доставляємо товар по Україні.

Доставимо товар за 24 години!

Захист персональних даних!

У нас працює система знижок!

Оцінки і коментарі наших клієнтів

Ремінь привідний вузькоклиновий зубчастий  метричного профілю призначений для передачі потужності на приводах  промислових станків, установок, сільськогосподарських машин та іншій техніці. Ремінь вузькоклиновий складається із несучого слою на основі матеріалів з хімічних волокон (кордшнура або кордна тканина) і   шарів гуми звулканізованих в один виріб. Ширина ременя складає 12,7 мм, висота 10 мм. Закордонне маркування профілю має позначення XPA або 12,7х10. 

Optibelt. Вузькоклинові зубчасті  ремені з відкритими боковими грамнями  серії Optibelt Super X-POWER M=S  мають широку область застосування. Широко використовуються в потужних приводах сільськогосподрської техніки, особливих приводах машинобудування. Застосовуються в машинобудуванні, будівельній техніці, техніці по укладці дорожнього покриття, ротаційних печатних станках, компресорах (гвинтові компресори),текстильному обладнанні (ткацьких станках), вентиляторах (вентилятори осьового типу), насосах (радіальні лопастні насоси), станках для обробки пластмас (екструдери), сільськогосподарській техніці, садово-городній техніці, дробилках, пресах, мішалках, подрібнювачах, культиваторах. Діапазон розрахункових довжин (ISO) для профіля XPA складає  від 707 мм до 3550 мм. Розрахункова довжина Ld = робоча довжина Lw/Lp.

Вузькоклинові ремені з  обгорткою бокових граней маркування Super X-POWER M=S можуть застосовуватися в комплекті без  додаткового виміру довжини і забезпечувати ККД до 97%. Дані ремені мають високий запас потужності, компактність і економність, високу швидкість обертання. Переважно застосовуються у важкому машинобудуванні для передачі високих потужностей значення яких може складати більше  2000 Квт. В асортименті оптібелта є  вузькоклинові зубчасті  ремені цієї самої серії, профіля XPA. Розрахункова ширина становить 12,7 мм, ,а висота 10 мм. Рекомендований мінімальний діаметр шківа 71 мм.

Нова серія ременів Optibelt Super XЕ-POWER PRO M=S здатні працювати на шківах найменших діаметрів, в діапазоні екстремальних температур і пдіищенних швидкостях. Форма зуба дозволяє застосування даних ременів на надзвичайно малих шківах, а відкриті грані створюють надзвичайну гнучкість ременя і дають можливість використання натяжних роликів. Діапазон робочих температур від -40С до +120С. Високі показники потужності, оптимальну гнучкість та підвищенну бічну стійкість ременя  забезпечуються завдяки спеціальним кордовим шнурам, армованими поперечними волокнами ЕPDM шару та іноваційною формою зуба. Дані ремені не потребують обслуговування. Використовуються в компресорному обладнанні, вентиляторах, насосах та іншому обладнанні.

Профіль ременя XPA
Розрахункова довжина по корду (Lw), мм. 1282 Lw
Внутрішня довжина (Li), мм. 1237 Li
Зовнішня довжина (La), мм. 1300 La

Доставка 

Відправка Вашого товару

Після отримання заявки від клієнта (через форму сайту або телефон) здійснюється опрацювання замовлення і готується його відправка. Відправка можлива по передоплаті (на рахунок або платіжну картку) або шляхом оплати зворотньої доставки на транспортній компанії в момент отримання замовлення. Відправка може зайняти в межах 1-3 днів в разі наявності товару або в обумовленний термін в разі поставки товару під замовлення .

В разі гострої необхідності за бажанням клієнта можна пришвидчити доставку шляхом передачі товару рейсовими маршрутками, поїздами та іншими шляхами. Дана послуга обумовлюється між клієнтом і менеджером нашої служби. Така відправка веде до здорожчання вартості товару, яка залежить від вартості замовлення і міста відправки.

Ми здійснюємо відправку транспортною компанією Нова Пошта. Після відправки замовлення на Ваш мобільний телефон надійде смс із  номером декларації для зручного відслідковування переміщення товару.

Вартість  доставки визначається тарифами транспортної компанії, яку Ви обираєте для доставки Вашого вантажу.

Оцінки і коментарі від наших клієнтів


Відгуки та коментарі відсутні.