Конвеєрні резинові ленти Збільшити

Конвеєрні резинові ленти


Новинка

Транспортерна лента 60х1095 мм. Ширина 60мм., довжина 1095мм.

 

Клієнт має вказати наступні параметри: ширина (мм), довжина (мм), товщина (мм), мін. і макс. діаметри валів (мм.), потужність двигуна (Квт), кількість обертів двигуна об/хв), 


Детальніше

Наразі товар відсутній

620 грн

Швидке замовлення

Доставляємо товар по Україні.

Доставимо товар за 24 години!

Захист персональних даних!

У нас працює система знижок!

Оцінки і коментарі наших клієнтів

Окрему групу конвеєрних лент представляють резинотканинні і резинотросові ленти, які використовуються, як правило для середнього та важкого застосування. Такі ленти мають багато різновидностей і використься для транспортування різних сипучих, кускових і штучних грузів. Резинові ленти з текстильним кордом є одними із самих популярних. Вони складаються із декількох прорезинових слоїв. і ці слої відділенні один від одного проміжним слоєм каучуку, який підвищує гнучкість ленти. Товщина слоїв, типи матеріалів визначаються відповідно до вимог по транспортуванню  продукції. Края ленти можуть бути відкриті або ж на них може бути нанесено слой резини, який захищає ленту від негативних впливів.  В залежності від умов застосування резинові ленти можуть володіти наступними характеристиками: антистатичність, стійкість до горіня, стійкість до високих температур, масло і жиростійкість, з харчовим допуском, стійкість до різних хімічних реагентів. 

Застосовуються в горнодобувній , деревообробній, металургійній промисловості, енергетиці, сільському господарстві. Завдяки широкій різновидності матеріалів і профілів дані ленти широко вкористовують в різних галузях промисловості: виробництво цукру, виробництво миючих засобів, виробництво шин, деревообробна промисловість, виробництво паперу, картону, гофротари,  у виробництві скла, в текстильній промисловості, в хімічній промисловості, в аеропортах і логістиці. Резинові ленти можуть бути з'єднані в безкінечні методом холодної спайки, горячою вулканізацією або за допомогою механічних з'єднувачів (замків).

Ленти з резиновими бортами і захватами. Цей вид лент з боковими бортами і поперечними захватами. Дані ленти були розробленні спеціально для кута підйому більше 45С, а також для вертикального транспортування. Використання таких лент запобігає пересипанню і перетіканню матеріалів через  комірки транспортної ленти. Ще однією особливістю цих лент є  можливість суміщати горизонтальні і вертикальні транспортування. В конвеєрних системах в яких є великі вигини транспортера, можуть використовуватися ленти без  посиленої поперечної жорсткості ленти. Бокові борти виготовляються висотою від 40 до 400мм. Для більшої жорсткості борти можуть бути виготовленні з проміжним посиленням тканиною. Такі захвати менш піддаються вигину, і здатні транспортувати більш важкі грузи. Ва захватів зазвичай на 10-20 мм. менша ніж висота бокового борта.

Доставка 

Відправка Вашого товару

Після отримання заявки від клієнта (через форму сайту або телефон) здійснюється опрацювання замовлення і готується його відправка. Відправка можлива по передоплаті (на рахунок або платіжну картку) або шляхом оплати зворотньої доставки на транспортній компанії в момент отримання замовлення. Відправка може зайняти в межах 1-3 днів в разі наявності товару або в обумовленний термін в разі поставки товару під замовлення .

В разі гострої необхідності за бажанням клієнта можна пришвидчити доставку шляхом передачі товару рейсовими маршрутками, поїздами та іншими шляхами. Дана послуга обумовлюється між клієнтом і менеджером нашої служби. Така відправка веде до здорожчання вартості товару, яка залежить від вартості замовлення і міста відправки.

Ми здійснюємо відправку транспортною компанією Нова Пошта. Після відправки замовлення на Ваш мобільний телефон надійде смс із  номером декларації для зручного відслідковування переміщення товару.

Вартість  доставки визначається тарифами транспортної компанії, яку Ви обираєте для доставки Вашого вантажу.

Оцінки і коментарі від наших клієнтів


Відгуки та коментарі відсутні.