Конвеєрні стрічки для друкарської та паперової промисловості Збільшити

Конвеєрні стрічки для друкарської та паперової промисловості


Новинка

Транспортерна лента 60х1095 мм. Ширина 60мм., довжина 1095мм.

 

Клієнт має вказати наступні параметри: ширина (мм), довжина (мм), товщина (мм), мін. і макс. діаметри валів (мм.), потужність двигуна (Квт), кількість обертів двигуна об/хв), 


Детальніше

Наразі товар відсутній

620 грн

Швидке замовлення

Доставляємо товар по Україні.

Доставимо товар за 24 години!

Захист персональних даних!

У нас працює система знижок!

Оцінки і коментарі наших клієнтів

При виробництві паперової продукції самим трудомістким процесом є  процес подріблювання матеріалів і виготовлення целюлози. При використанні привідних ременів відбувається більш якісне управління процесом виробництва пр и зазначенній вологості і змінних навантаженнях. При виробництві паперової полотнини один головний привід керує різними лінійними передачами, що запускають у хід окремі секції по формуванню, пресуванню, сушінню, компонуванню  і доставці продукції безпосередньо  до розрізного пристрою і секцій по змотуванню. Міцні трансмісійні ремені з хромованою шкірою або з унікальним гумовим рифленим покриттям забезпечують точний рух на кожному окремому конусному приводі. 

Трансмісійні ремені з традиційним поліамідним шаром є  найбільш придатним рішенням для паперової палітурки, зв'язаної ниткою на заключній стадії виготовлення. Стрічки швидкого з"єднання  після процесу розрізання точно транспортують паперові аркуші до секцій складування. Рулони важкого паперу транспортуються в складські приміщення по направляючих роликах, що керуються стрічками або модульними стрічками.

Потужні трансмісійні стрічки (з  рифленої гуми ) мають наступні переваги: висока продуктивність у вологих умовах, витримують часті зміни навантажень без  просковзування, витримують температуру до 100 градусів С.

Рішення для продукції з гофрованого щільного картону.  Тут підійде стрічка, яка працює на високих швидкостях (до 2,5 метра/сек.) і витримує температуру до 100 град. Цельсія. Стрічка має кріплення для легкої заміни, що зменшує час простою   обладнання. Залежно від технологічної задачі в процесі виробництва можна застосовувати широкий перелік стрічок від спеціальних до стрічок, що складуються. Складські стрічки завдяки сучасній конструкції і новому                  абразивно-стійкому натуральному гумовому з'єднанню забезпечують роботу стрічки без пробуксовування і тисняви.

Рішення для санітарно-гігієнічної паперової продукції. Змонтування полотнини вимагає стрічок з точним захватом і дуже абразивно-стійкою поверхнею. Головні операції машин по переробці здійснюються завдяки потужним трансмісійним стрічкам. Покриття із еластомеру мають чудовий захват для високої продуктивності і максимального збереження енергії. Рифленні поверхні з еластомеру підходять для запуску обертаючого моменту і зменшення навантаження на вал. Конвеєрні стрічки з PTFE і антиадгезіонними властивостями "Silam"  стійкі до температур і можуть легко витримувати процес "гарячого друку". 

Серії стрічок RAPPLON GG призначенні для операцій змотування/розмотування характеризуються стійкістю до зносу, добрим захватом, високоефективним покриттям з еластомеру.

Рішення для процесу друку. Конвеєрні ремені зі спеціальних матеріалів  здатні витримувати складні експлуатаційні умови, витримувати тертя  абразивного паперу,  забезпечувати високі швидкості руху з надрукованим папером. Поверхні стрічок з низьким рівнем тертя  забезпечують відмінну роботу в процесі складання, повільної подачі паперу при друці.

Рішення для процесу складання коробок. Безшовні ремені, що подають продукцію, забезпечують вільне просування і складання заготовок, мають просте і максимально довге використання. З'єднання ременів  має відповідати безпечному процесу виробництва, а ремені із точними просверленими отворами для підтримки вакууму забезпечують високі операційні швидкості.  Фальцювальні ремені, що подають продукцію  широко використовуються в цій галузі промисловості і характеризуються зносостійким неполірованим добре з'єднаним покриттям. Ці ремені можуть працювати  при операційній швидкості до 600 метрів/хв. і  гарантують прекрасний випуск коробок з  будь яким покриттям. 

Доставка 

Відправка Вашого товару

Після отримання заявки від клієнта (через форму сайту або телефон) здійснюється опрацювання замовлення і готується його відправка. Відправка можлива по передоплаті (на рахунок або платіжну картку) або шляхом оплати зворотньої доставки на транспортній компанії в момент отримання замовлення. Відправка може зайняти в межах 1-3 днів в разі наявності товару або в обумовленний термін в разі поставки товару під замовлення .

В разі гострої необхідності за бажанням клієнта можна пришвидчити доставку шляхом передачі товару рейсовими маршрутками, поїздами та іншими шляхами. Дана послуга обумовлюється між клієнтом і менеджером нашої служби. Така відправка веде до здорожчання вартості товару, яка залежить від вартості замовлення і міста відправки.

Ми здійснюємо відправку транспортною компанією Нова Пошта. Після відправки замовлення на Ваш мобільний телефон надійде смс із  номером декларації для зручного відслідковування переміщення товару.

Вартість  доставки визначається тарифами транспортної компанії, яку Ви обираєте для доставки Вашого вантажу.

Оцінки і коментарі від наших клієнтів


Відгуки та коментарі відсутні.