Сітка із склотканини покрита тефлоном Збільшити

Сітка із склотканини покрита тефлоном


Новинка

Транспортерна лента 60х1095 мм. Ширина 60мм., довжина 1095мм.

 

Клієнт має вказати наступні параметри: ширина (мм), довжина (мм), товщина (мм), мін. і макс. діаметри валів (мм.), потужність двигуна (Квт), кількість обертів двигуна об/хв), 


Детальніше

Наразі товар відсутній

620 грн

Швидке замовлення

Доставляємо товар по Україні.

Доставимо товар за 24 години!

Захист персональних даних!

У нас працює система знижок!

Оцінки і коментарі наших клієнтів
Рейтинг: 5.0 / 5   1 Відгук(ів)

Сітка із склотканини, покрита тефлоном, підходить для тих виробництв, де необхідний обдув повітрям або фільтрація, як при процесі швидкої сушки. Сітчасті ленти із  скловолокна забезпечують кращу стабільність розмірів при температурі навіть до 260С у порівнянні з іншими тефлоновими волокнами (kewlar або nomex).

Провідна серія. Як і для будь якої тканини, можемо запропонувати різного роду провідні сітки. 

Ленти виготовленні із сіток завжди повинні бути обшиті (окантовані) для запобігання зношенню.

Kewlar тефлон - ця  тканина є більш міцною ніж сталь в паритетних співвідношеннях по потужності. Ця тканина покрита тефлон, що надає їй стійкості і еластичності, хоча вона  і не є дуже важкою. Дана тканина характеризується стабільністю та цілісністю розмірів при температурі від -50С до +200С. Кевлар є  більш зносостійким матеріалом ніж склотканина.

Кевларові сітки із  стіклотефлоновим покриттям (Kewlar/ glass) 505B/55. 

Ця тканина з перемінним січенням сітки, має  скловолокно з хорошим крученням, а також має  в своїй основі волокно із кевлару, що забезпечує їй відмінну стійкість розмірів. Ці характеристики дозволяють їй працювати при дуже високій температурі до 250 С.

Склотканина з клейким фефлоновим покриттям з підкладкою (CS) - це склотканина з клейким тефлоновим покриттям з однієї сторони, тобто ці тканини, якніше були переліченні в серіях 100, 200, 300, а також провідні тканини з  шириною до 1000 мм., можуть бути клейкими (адгезивними). Абревіатура CS означає хімічну стійкість. Ця тканина застосовується при не великому тиску: вона володіє діелектричними характеристиками, характеризується високою зносостійкістю і спротивом на розрив. Дана тканина є чутливою до більшості хімічних продуктів і розчинників. Деякі  речовини можуть прилипади до її поверхні. CS зберігає  свої характеристики по випуску, гнучкості, стабільності розмірів і клейкості при температурі від -70С до +260С. Тканина з тефлоновим покриттям (CS) має з однієї сторони самоклеючу силіконову плівку. Товщина клейкої плівки  -0,05 мм., вага клейкої плівки - 50 гр./м2. Клейка плівка покрита захисною плівкою. Діапазон робочих температур від -70С до +260С.  

Сфера застосування . СS - представляє собою універсальний адгезив (звязуючий матеріал), який характеризується певною ступінню плотності, надійністю і придатністю до експлуатації і відповідає  всім технічним вимогам промислового виробництва, в якому він використовується: зовнішнє покриття компонентів для гарячої герметизації швів і стиків, коврових доріжок і дефлекторів (відбивачів), жолобів, ковзаючих частин механізму, відсіків для зберігання, вальців і ємкостей для сушки, конвеєрних лент для харчових продуктів.

Електрична ізоляція. Може бути використана в якості компонента для ізоляції проводів або попереднього монтажу проводки.

Захист від високих температур. СS є захисним матеріалом ефективним при плазмовій дуговій металізації і при дробоструйній обробці.

Zone лента. Дана лента представляє собою склянну тефлонову ленту, ламіновану прокладочним папером з клейкою силіконовою речовиною на кожній стороні. На кожен край любої біадгезивної ленти, яка допускає силіконову або акрилову основу, можна наклеїти слой тефлонової склотканини. Zone лента використовується в якості роздільного матеріалу для L печі з односннім провідником для з'єднання двох слоїв плівки з пластмаси, отриманих зваркою і для автоматизації виробництва пластикових пакетів. Клейка частина не дотикається нагрівального елемента, що продовжує термін його служби.

Зберігання. Зберігати в сухому прохолодному місці, в тіні без попадання прямих сонячних променів. Ідеальні температури для зберігання: 20С +/-5С., вологість -45/75%.

Tyga лента. Представляє  собою спектр лент з підкладкою із  самоклеючої плівки  виготовленних із високоякісних  склотканин з тефлоновим покриттям. Дані ленти є самонамотуючі і позитивно впливають на швидкості операцій, мають переваги при зберіганні і зручні в експлуатації.

Склотканина із силіконовим покриттям. Клас високоефективних T-Sil склотканин з силіконовим покриттям, характеризуються відмінними характеристиками на виході при температурі від -70С до +250С. Вони також володіють відмінною стійкістю до хімічної впливу  і чудовими абразивними характеристиками. T-Sil  можуть виготовлятися з різними посиленними скловолокнами в залежності від необхідної кінцевої поверхні. Тканина виготовляється в двох варіантах з покриттям з однієї чи двох сторін білого або червоного кольору.

Тефлон. Це чистий тефновий слой тканини з покриттям не характеризується стійкістю розмірів і спротиву тиску, володіє ідеальними антипригарними (не допускаючими прилипання)  характеристиками, а також має більш довгий термін служби ніж тефлонове покриття тканини. Його еластичність дозволяє застосовувати до поверхні , яка складається із згинів і він також може бути використаний наступним чином:

SKA - тефлонова плівка без підкладки, не пропитана.

SKAE - тефлонова плівка без  підкладки, хімічно пропитана з однієї сторони, щоб зробити поверхню придатною до з'єднання з відповідною ступінню зчеплення.

SKAP - тефлонова плівка без підкладки з покриттям на одній стороні із самоклеючою силіконовою плівкою.

Поліефірна сітка. Поліефірна тканина з монониткою , володія хорошою воздухопроникністю за рахунок наявності великих відкритих ланок, які забезпечують обдув виробу, що дозволяє висушити його з обох сторін.  Тому дана тканина дозволяє зробити даний процес сушіння більш швидким ніж звичайний і забезпечує ідеальний спротив гідролізу.

Область застосування. В ткацькому пресі, харчова промисловість.Робоча температура:  +130-150С. Колір: білий, зелений, синій.

Поліефір типу Estal Combi. Має в сплетенні спеціалу нитку, яка забезпечує  добрий захват.  Призначена для транспортування під кутом від 15 до 30 градусів.

 

 

Доставка 

Відправка Вашого товару

Після отримання заявки від клієнта (через форму сайту або телефон) здійснюється опрацювання замовлення і готується його відправка. Відправка можлива по передоплаті (на рахунок або платіжну картку) або шляхом оплати зворотньої доставки на транспортній компанії в момент отримання замовлення. Відправка може зайняти в межах 1-3 днів в разі наявності товару або в обумовленний термін в разі поставки товару під замовлення .

В разі гострої необхідності за бажанням клієнта можна пришвидчити доставку шляхом передачі товару рейсовими маршрутками, поїздами та іншими шляхами. Дана послуга обумовлюється між клієнтом і менеджером нашої служби. Така відправка веде до здорожчання вартості товару, яка залежить від вартості замовлення і міста відправки.

Ми здійснюємо відправку транспортною компанією Нова Пошта. Після відправки замовлення на Ваш мобільний телефон надійде смс із  номером декларації для зручного відслідковування переміщення товару.

Вартість  доставки визначається тарифами транспортної компанії, яку Ви обираєте для доставки Вашого вантажу.

Оцінки і коментарі від наших клієнтів

Оцінка:
Коментарі відсутні
Гість  -