Ремінь набірний 17/В PowerTwist Plus V-belt Збільшити

Ремінь набірний профіль В PowerTwist Plus V-belt


Новинка

Ремінь набірний (композитний)  профіль В PowerTwist Plus V-belt

Високоякісні композитні ремені профілю В. 

Ціна вказна за 1метр. 

Кратність ременя 1 метр

Детальніше

Наявність та ціну уточнюйте

1 630 грн

Швидке замовлення

Доставляємо товар по Україні.

Доставимо товар за 24 години!

Захист персональних даних!

У нас працює система знижок!

Оцінки і коментарі наших клієнтів

Ремінь клиновий композитний (набірний) є  чудовою альтернативою звичайним клиновим та вузькоклиновим ременям. Набірні ремені продаються пометрово, завдяки чому можна підібрати потрібну довжину. Набірний ремінь складається з елементів (композитів), які і формують його довжину. Дані композити (елементи) виготовлені із спеціальних поліуретанових еластомерів, які посилені декількома слоями поліефірного волокна.   Набірний ремінь чудовий варіант для аварійних ситуацій, які виникають на виробництві чи у сільському господарстві, коли старий ремінь виходить з ладу і потрібно його чимось терміново замінити. Для забезпечення подальшої роботи обладнання на місце старого ременя набираємо потрібну довжину композитним ременем, що дозволяє нам не зупиняти виробництво і спокійно підшукати потрібний ремінь. Композитні ремені є досить дорогі і  не раціонально змінювати всі клинові ремені на композитні, але  це варто зробити там де є підвищенні навантаження і де звичайні чи вузькоклинові ремені не справляються із своєю задачею. 

Fenner Drives. Високоякісні композитні клинові ремені  (HPC) серії PowerTwist Plus,  виготовлені із спеціальних поліуретанових еластомерів, посиленних декількома слоями поліефірного волокна є відмінною альтернативою  звичайним клиновим ременям класичного січення і клиновим ременям типу SP. Композитні ремені характеризуються простою конструкцією, відмінними експлуатаційними характеристиками і відсутністю багатьох недоліків, які присутні клиновим ременям. Композитні ремені характеризуються простою поворотною фіксацією та ідеально підходять для приводів Z/10, 3L, A/13, B/17 i C/22. Застосування даних ременів не вимагає заміни, будь яких, компонентів приводу. Ремені  PowerTwist Plus відповідають стандартній градації навантажень і розраховані для використання в стандартних пазах шківів. Перевагами сегментних ременів є довгий термін служби, більш проста і швидка установка, мінімальний час на обслуговування, проста конструкція приводу, зменшення вібрації приводу. Одна упаковка даних сегментних клинових ременів заміняє  велику кількість звичайних  ременів, тим самим заощаджує час і виключає потребу у формуванні  великої кількості складських запасів клинових ременів різної довжини. Сегментні ремені, які виготовлені з поліуретано-поліефірних композитних матеріалів забезпечують високу міцність, зносостійкість навіть в самих несприятливих умовах експлуатації. Високоякісні композитні клинові ремені (HPC) мають перевагу над звичайними клиновими ременями при експлуатації в агресивному середовищі, а також можуть працювати без  втрати своїх якостей в більшому діапазоні температур (від -40 до +116С). Стійкі до мастила, води, смазки, розчинників, промислової хімії, сільськогосподарської хімії, абразивних компонентів. Унікальна конструкція "швидкого з'єднання" дозволяє легко і швидко встановити ремені, навіть на тяжкодоступних приводах без, будь яких, інструментів. Ремінь можна за декілька секунд вручну зробити на будь яку довжину і накатати на шків. Не потрібно розбирати привід і заміняти шківи - сегментні ремені розраховані на стандартні пази. Як і всі ремені для передачі потужності, сегментні ремені Fenner Drives можуть вимагати корекції  після першочергової обкатки. На відмінну від звичайних клинових ременів, перенатяжна ременів PowerTwist Plus, відбувається дуже просто, без необхідності регулювання, будь яких, частин приводу. Достатньо просто зняти ремінь, скоротити його на одне звено(сегмент) і знову надіти на привід.  Ремені PowerTwist Plus володіє найкращими антистатичними характеристиками, які набагато перевищують вимоги стандарту ISO 1813:1998.

Доставка 

Відправка Вашого товару

Після отримання заявки від клієнта (через форму сайту або телефон) здійснюється опрацювання замовлення і готується його відправка. Відправка можлива по передоплаті (на рахунок або платіжну картку) або шляхом оплати зворотньої доставки на транспортній компанії в момент отримання замовлення. Відправка може зайняти в межах 1-3 днів в разі наявності товару або в обумовленний термін в разі поставки товару під замовлення .

В разі гострої необхідності за бажанням клієнта можна пришвидчити доставку шляхом передачі товару рейсовими маршрутками, поїздами та іншими шляхами. Дана послуга обумовлюється між клієнтом і менеджером нашої служби. Така відправка веде до здорожчання вартості товару, яка залежить від вартості замовлення і міста відправки.

Ми здійснюємо відправку транспортною компанією Нова Пошта. Після відправки замовлення на Ваш мобільний телефон надійде смс із  номером декларації для зручного відслідковування переміщення товару.

Вартість  доставки визначається тарифами транспортної компанії, яку Ви обираєте для доставки Вашого вантажу.

Оцінки і коментарі від наших клієнтів


Відгуки та коментарі відсутні.