Ремінь круглий RPN 10 (Green 89 10mm)							Збільшити

Ремінь круглий RPN (Green 89 )


Новинка

Ремінь круглий RPN  (Green 89) / RPN (Green 89 T

Тип: гладкий або текстурний (Т),

матеріал: поліуретан

колір: зелений

Виконання: закнутий або відкритий

Ціна вказна за 1метр.

Вартість спайки оплачується додатково

Детальніше

Товар відправляється тільки по передоплаті

90 грн

Швидке замовлення

Доставляємо товар по Україні.

Доставимо товар за 24 години!

Захист персональних даних!

У нас працює система знижок!

Оцінки і коментарі наших клієнтів
Рейтинг: 1.0 / 5   2 Відгук(ів)

Ремінь круглий RPN (Green 89 ) / RPN  (Green 89 T ) , твердість (Шор) 89А, матеріал поліуретан, колір зелений, може бути у гладкому і текстурному виконанні, посиленні та  не посиленні.

Виробник Fenner Drives (Англія). Дані ремені призначенні для передачі низької та середньої  потужності. Виготовляються в діаметрах 2,3,4,5,6,7,8,10,12,15мм. Ремені круглі з маркуванням RT є посиленними внутрішнім кордом.

Призначенні для роботи на  конвеєрах в різних галузях промисловості  і характеризуються відмінною стійкістю до води і високих теператур, а також низьким коефіціентом тертя. Дані ремені піддаються легкій спайці що забезпечує швидке виготовлення потрібної довжини. Температурний діапазон від -30С до +66С.

Профіль ременя RPN

Доставка 

Відправка Вашого товару

Після отримання заявки від клієнта (через форму сайту або телефон) здійснюється опрацювання замовлення і готується його відправка. Відправка можлива по передоплаті (на рахунок або платіжну картку) або шляхом оплати зворотньої доставки на транспортній компанії в момент отримання замовлення. Відправка може зайняти в межах 1-3 днів в разі наявності товару або в обумовленний термін в разі поставки товару під замовлення .

В разі гострої необхідності за бажанням клієнта можна пришвидчити доставку шляхом передачі товару рейсовими маршрутками, поїздами та іншими шляхами. Дана послуга обумовлюється між клієнтом і менеджером нашої служби. Така відправка веде до здорожчання вартості товару, яка залежить від вартості замовлення і міста відправки.

Ми здійснюємо відправку транспортною компанією Нова Пошта. Після відправки замовлення на Ваш мобільний телефон надійде смс із  номером декларації для зручного відслідковування переміщення товару.

Вартість  доставки визначається тарифами транспортної компанії, яку Ви обираєте для доставки Вашого вантажу.

Оцінки і коментарі від наших клієнтів

Оцінка:
Не кто не связывайтесь с этой конторой.тут неграмотные люди.
Гість  - 
Оцінка:
Деньги взяли полная стоимость товара, прислали не тот меня обвинили что Я виноват И возвращать или исправить свой брак отказались.сволочи

Товар, який виготовляється на замовлення клієнта завжди відправляється тільки по передоплаті. Це прописано на сайті. Перед запуском замовлення в роботу з клієнтом погоджують всі технічні параметри даного замовлення. Вас теж було тричі проінформовано і була надана вся інформація по замовленню. Оператор озвучив дані замовлення в телефонній розмові, прописав дані у вайбері і зафіксував розміри в рахунку на Вашу організацію. Ми не можемо нести відповідальність за помилки клієнтів при замовленні. Нам дуже шкода, що сталася така прикра ситуація, але нашої вини тут немає. В будь якому випадку, бажаємо Вам всього найкращого. Дякуємо за відгук!

Гість  -