Новинка РЕМІНЬ БАГАТОКЛИНОВИЙ 6HB 3315 LA/ AP1001303 Збільшити

РЕМІНЬ БАГАТОКЛИНОВИЙ 6HB 3315 LA/ AP1001303

OPTIBELT (ОПТІБЕЛТ)

Новинка

РЕМІНЬ БАГАТОКЛИНОВИЙ 6HB-3315 LA

Профіль: 6HB, довжина по верху, La : 3315 (мм) , ширина ременя: 16,5 (мм), висота ременя: 15 (мм), 

Серія: AGRO POWER

Стандарт: ISO 5291, ISO 8419

Виконання: двоклиновий ремінь з обгорткою бокових граней

Материал ременя: гума

Корд: поліефірна тканина

Каталожний номер: AP1001303

Якщо Ви знайшли нижчу ціну на даний товар - повідомте нас і отримайте додаткову знижку (%)

Детальніше

Наявність та ціну уточнюйте

13 500 грн

Швидке замовлення

Доставляємо товар по Україні.

Доставимо товар за 24 години!

Захист персональних даних!

У нас працює система знижок!

Оцінки і коментарі наших клієнтів

Ремінь багаторучейковий з обгорткою бокових  граней профілю 6 HВ  призначений для приводів з нерівномірними навантаженнями. Представляють собою декілька простих клинових ременів (зазвичай від 2 до 5) об'єднаних  одним бандажом. Поперечний крок ременя відповідає кроку канавок стандартного шківа. Дані ремені характеризуються надійністю, особливо в умовах ударних нагрузок. Ремені спроектовані для сільського господарства та промисловості. З'єднуючий слой зменшує вібрацію ременів і розподіляє навантаження на кожен ручей, забезпечує синхронну роботу в пазах шківа. Багатоклинові ремені B/НB (17,0х13,0) має  діапазон довжин від 1200 до 5662 мм., 

Optibelt. Багатоклинові  ремені серії AGRO POWER мають зносостійку зовнішню обгортку, спеціальний малорозтяжний корд, та виготовлені із високоякісної резинової суміші. Дані ремені використовуються в приводах з високими динамічними навантаженнями і вимагають мінімального обслуговування. Висока якість, продуктивність і надійність ременів Оптібелт, дозволяє використовувати їх у складних приводах сільськогосподарської техніки.

Перевагами ременів Оптібелт Агро Павер є  висока продуктивність і відмінне зчеплення з шківом, низький рівень шуму і вібрації, можливість роботи на високих швидкостях, висока гнучкість, яка дозволяє працювати із зовнішніми натяжними роликами.

Профіль ременя 6 HB
Розрахункова довжина по корду (Lw), мм. 3293 Lw
Зовнішня довжина (La), мм. 3315 La
Каталожний номер AP1001303

Доставка 

Відправка Вашого товару

Після отримання заявки від клієнта (через форму сайту або телефон) здійснюється опрацювання замовлення і готується його відправка. Відправка можлива по передоплаті (на рахунок або платіжну картку) або шляхом оплати зворотньої доставки на транспортній компанії в момент отримання замовлення. Відправка може зайняти в межах 1-3 днів в разі наявності товару або в обумовленний термін в разі поставки товару під замовлення .

В разі гострої необхідності за бажанням клієнта можна пришвидчити доставку шляхом передачі товару рейсовими маршрутками, поїздами та іншими шляхами. Дана послуга обумовлюється між клієнтом і менеджером нашої служби. Така відправка веде до здорожчання вартості товару, яка залежить від вартості замовлення і міста відправки.

Ми здійснюємо відправку транспортною компанією Нова Пошта. Після відправки замовлення на Ваш мобільний телефон надійде смс із  номером декларації для зручного відслідковування переміщення товару.

Вартість  доставки визначається тарифами транспортної компанії, яку Ви обираєте для доставки Вашого вантажу.

Оцінки і коментарі від наших клієнтів


Відгуки та коментарі відсутні.