Ланцюг 05B-2 Збільшити

Ланцюг 05B-2


Новинка

Ланцюг роликовий дворядний  05B-2 L=5,0 м. стандарт ISO, Крок: 8мм. Аналоги: 2ПР-8  Гост 13568-97, ANSI

Ланцюг може мати наступну фасовку: 1,75 м2,5 м, 3,05 м, 5,0 м.

У випадаючому меню "Бренд"  Ви можете обрати виробника ланцюга. Відповідно до цього  буде змінюватися ціна. Ціна вказана за  1м. 

Детальніше

Наразі товар відсутній

270 грн

Швидке замовлення

Доставляємо товар по Україні.

Доставимо товар за 24 години!

Захист персональних даних!

У нас працює система знижок!

Оцінки і коментарі наших клієнтів

Пропонуємо високоякісні ланцюги, якість яких перевірено великим досвідом їх успішного застосування. На сайті Ви знайдете ланцюги бюджетньої, середньої і дуже хорошої якості. Роликові ланцюги різних виробників з однаковим показником нагрузки на розрив в більшості випадків є  різними по якості через те, що в ланцюга можуть бути різні характеристики прочності та зносостійкості. Показники прочності та зносостійкості ланцюга визначаються від  характеристик всіх елементів її  конструкції. Пальці і втулки, які складають шарнір ланцюга, в результаті закалки отримують достатньо глибокий і твердий слой цементації. Це суттєво збільшує  термін експлуатації, особлива сталь з високою розривною потужністю дозволяє максимально довго зберігати відмінні характеристики ланцюга. Нові розробки в сфері змащування, дають можливість смазці відмінно поєднуватися із звичайними мінеральними та синтетичними маслами. Додатковими перевагами нових змазуючих матеріалів є, те, що  вони навіть при високій температурі здатні утримуватися на ланцюгу. Покращенна зносостійкість досягається завдяки шаровій калібровці пластиночних отворів. Завдяки цьому забезпечується  покращенна пресова посадка і збільшується прочність ланцюга. Для досягнення ще більш  високих показників прочності використовується інтенсивна дробостйна обробка пластин, пальців і втулок. Ця ефективна холодна обробка посилює їх поверхню і збільшує навантажувальну здатність. Цельнотянуті ролики Rexnord відрізняються особливо високим рівнем стійкості при навантаженнях і вхідних ударах. Ролики Rexnord піддаються дробоструйній обробці і рафінуванню, в результаті чого значно покращується їх якість. Безшовна поверхня роликів забезпечує відмінне прилягання і рівний плавний хід. Роликові ланцюги фірми Rexnord попередньо припасовуються при великому навантаженні , що забезпечує зменшене подовження ланцюга

CT (КИТАЙ) - фабричний китай, який по якості  переважає  ланцюги вітчизняних виробників. Застосовується в приводах промислового обладнання, деревообробному обладнанні, дорожній, сільськогосподарській техніці, для обладнання горнодобувної і горнопереробної, нафтодобувної і нафтопереробної промисловості.

RENOLD (НІМЕЧЧИНА) - представленний в двох серіях : RENOLD  SD та RENOLD A&S. RENOLD SD - роликові ланцюги хорошої якості для звичайних умов експлуатації. RENOLD A&S ланцюги високої якості, застосовуються там, де є  підвищенні вимоги до якості  і навантаження. Даними ланцюгами комплектуються сільськогосподарські машини, де є підвищенні тягові навантаження. Висока якість ланцюгів відповідає  високій ціні.

REXNORD (США).  має в своєму асортименті ланцюги LINK BELT. LINK BELT (США)  дані ланцюги відносяться до середнього класу і характеризуються, як "ціна-якість".  LINK BELT з'явився в США , де займає перші позиції серед ланцюгів для нафтової промисловості. Виробляється в США і Тайвані і використовується тільки високоякісна сталь.

TAGEX (НІМЕЧЧИНА) - спеціалізується на ланцюгах для імпортної сільхозтехніки. Типи ланцюгів: ланцюги наклонних камер, елеваторні ланцюги, мисові ланцюги (для кукурудзяних жаток).

Крок (мм) 8

Доставка 

Відправка Вашого товару

Після отримання заявки від клієнта (через форму сайту або телефон) здійснюється опрацювання замовлення і готується його відправка. Відправка можлива по передоплаті (на рахунок або платіжну картку) або шляхом оплати зворотньої доставки на транспортній компанії в момент отримання замовлення. Відправка може зайняти в межах 1-3 днів в разі наявності товару або в обумовленний термін в разі поставки товару під замовлення .

В разі гострої необхідності за бажанням клієнта можна пришвидчити доставку шляхом передачі товару рейсовими маршрутками, поїздами та іншими шляхами. Дана послуга обумовлюється між клієнтом і менеджером нашої служби. Така відправка веде до здорожчання вартості товару, яка залежить від вартості замовлення і міста відправки.

Ми здійснюємо відправку транспортною компанією Нова Пошта. Після відправки замовлення на Ваш мобільний телефон надійде смс із  номером декларації для зручного відслідковування переміщення товару.

Вартість  доставки визначається тарифами транспортної компанії, яку Ви обираєте для доставки Вашого вантажу.

Оцінки і коментарі від наших клієнтів


Відгуки та коментарі відсутні.