Конвеєрна стрічка БКНЛ-65 Збільшити

Конвеєрна стрічка БКНЛ-65


Новинка

Конвеєрна стрічка (транспортерна лента) БКНЛ-65 - резинотканинна транспортерна лента для транспортування сипучих та твердих предметів на ленточних конвеєрах з різними типами роликів. Конвеєрна стрічка виготовляється на основі тканини БКНЛ-65.  Тканина БКНЛ-65 - поліефір/вовна,  номінальна стійкість при розриві тягової прокладки 55Н/мм, товщина 1 прокладки приблизно 1мм.

Детальніше

Наразі товар відсутній

0 грн

Швидке замовлення

Доставляємо товар по Україні.

Доставимо товар за 24 години!

Захист персональних даних!

У нас працює система знижок!

Оцінки і коментарі наших клієнтів

Конвеєрна стрічка може використовуватися, як на конвеєрах так і на інших типах обладнання. Транспортна лента може працювати на не великих діаметрах  барабана і завдяки проміжному амортизуючому резиновому слою є стійкою до ударів. Крім цього резиновий слой між двома слоями тканини перешкоджає підняттю країв желобовидних транспортних лент, амортуючі характеристики транспортної стрічки дає стійкість до пошкоджень. Резинотканинна транспортна стрічка в процесі тертя не є  вогненебезпечною. Транспортерна стрічка складається з резинових обкладок між якими закріпленні слої тканини і резинової прослойки. Чим більше таких слоїв, тим відповідно транспортна стрічка є міцнішою. Верхня і нижня поверхня конвеєрної стрічки  може мати резиновий слой- обкладка. Обкладка може бути, як з однієї  так і з другої сторони і мати різну товщину. За допомогою резинотканинних стрічок можна транспортувати різні руди, горні породи, вапняк, вугілля, розфасовані по пакетам сипучі матеріали, харчові продукти. Дані стрічки приміняються в горнодобувній, металургійній, цементній, будівельній, харчовій, паперовій, сільськогосподарській галузях. В сільськогосподарській галузі використовується для транспортування зерна та інших  продуктів переробки. Норійна лента характеризується наступними параметрами: тип норійної ленти, число прокладок, тип використовуваної тканини, товщина обкладки, номінальна прочність розриву тягової прокладки,товщина прокладки.  Маркування БКНЛ-65 (Белтинг з комбінованих ниток з лавсаном) - це назва полотна для транспортної ленти, а не сама назва ленти. Закордонними аналогами матеріалу БКНЛ-65 є  полотна СС-56 і ТС-70. В залежності від умов експлуатації виготовляють ленти трьох типів: Тип1 - з багатьма прокладками з односторонньою чи двохсторонньою обкладкою. Лента використовується у важких умовах експлуатації (при транспортуванні породи кусками розміром до 500мм, вугілля кусками до 700мм, деревини діаметром до 900мм. Лента має  під робочою поверхнею додаткову брекерну прокладку, що забезпечує високу прочність і зносостійкість. Тип 2- для середніх умов експлуатації. Транспортування міцних гірських порід, руди кусками до 100мм, вугілля кусками до 500 мм., вапняку, доломиту, та інших матеріалів, які мають абразивну дію. Підходить також для транспортування глини, цементу, м'яких порід та інших малоабразивних матеріалів. Тип 3 - як правило, з односторонньою резиновою обкладкою. Тип 4 - з двохсторонньою обкладкою. Типи 3 і 4  призначенні для легких умов експлуатації, таких як: транспортування малоабразивних матеріалів, сільськогосподарської продукції, малих, сипучих і пакетованих матеріалів, малих упакованих харчових продуктів. Ленти загального застосування працюють в діапазоні робочих температур від -45 до +60С.

Доставка 

Відправка Вашого товару

Після отримання заявки від клієнта (через форму сайту або телефон) здійснюється опрацювання замовлення і готується його відправка. Відправка можлива по передоплаті (на рахунок або платіжну картку) або шляхом оплати зворотньої доставки на транспортній компанії в момент отримання замовлення. Відправка може зайняти в межах 1-3 днів в разі наявності товару або в обумовленний термін в разі поставки товару під замовлення .

В разі гострої необхідності за бажанням клієнта можна пришвидчити доставку шляхом передачі товару рейсовими маршрутками, поїздами та іншими шляхами. Дана послуга обумовлюється між клієнтом і менеджером нашої служби. Така відправка веде до здорожчання вартості товару, яка залежить від вартості замовлення і міста відправки.

Ми здійснюємо відправку транспортною компанією Нова Пошта. Після відправки замовлення на Ваш мобільний телефон надійде смс із  номером декларації для зручного відслідковування переміщення товару.

Вартість  доставки визначається тарифами транспортної компанії, яку Ви обираєте для доставки Вашого вантажу.

Оцінки і коментарі від наших клієнтів


Відгуки та коментарі відсутні.