Ремінь зубчастий 1400 D14M Збільшити

Ремінь зубчастий 1400 D14M

MEGADYNE (МЕГАДІН)

Новинка

Ремінь двосторонній зубчастий 1400 D14M

Профіль: D14M , розрахункова довжина міліметрах: 1400 (мм) ширина ременя: на замовлення клієнта (мм)

Серія: ISORAN

Стандарт: ISO 5296

Виконання: зубчасті двосторонні ремені 

Матеріал ременя: гума

Корд: скловолокно

Якщо Ви знайшли нижчу ціну на даний товар - повідомте нас і отримайте додаткову знижку (%)

Детальніше

Товар відправляється тільки по передоплаті

16 720 грн

Швидке замовлення

Доставляємо товар по Україні.

Доставимо товар за 24 години!

Захист персональних даних!

У нас працює система знижок!

Оцінки і коментарі наших клієнтів

Megadyne. Синхронні резинові безкінечні зубчасті ремені серії ISORAN добре відомі на ринку зубчастих ременів. Виготовляються з  одностороннім і двохстороннім зубчастим покриттям. Резинові зубчасті ремені виготовляються із  самих передових технологій. Ремені класичні синхронні двохсторонні ISORAN профілю RPP14 DD  виготовляються в трапецевидному зубчастому профілі. Поліхлоропренові зуби для точного зчеплення, склопластикове посилення для мінімального подовження, захисне нейлонове покриття зубів забезпечують відмінну роботу даних ременів на, будь якому, обладнанні. Крок між зубами 14 мм , загальна висота ременя  13,7 мм, висота зуба 6 мм. Діапазон довжин для профіля  RPP14 DD складає  від 966 мм до 4956 мм. 

Зубчасті ремені MEGAFLEX виготовляються із термопластичного поліуретану і неперервного стального спірального корду. Двохсторонні зубчасті паси мають профіль RPP14 DL. Даний ремінь має  хороші ходові характеристики і високу тягову потужність. Підходять для енерго трансмісій і для транспортування при високих навантаженням і швидкостях (до 10 000 об/хв). Добавлення при виробництві нейлонового покриття на зуби, підвищує ходові якості і знижує рівень шумового фрикційного коефіцієнта. Додаткова товщина спеціального покриття на задній стороні ременя є  додатковим захистом від агресивних умов і важких продуктів транспортування.Зубчасті ремені Megadyne MEGAFLEX доступні від 1500 мм до 22700 мм. довжини. Особливі характеристики ременів MEGAFLEX : високі гнучкі корди, (NFT) нейлонове покриття зубів (доступне від 1900 мм довжини), виготовлення на замовлення фрезерування, шліфування, сверління відповідно до специфікації. Додаткове покриття задньої частини ременя: PU 85 ShА Tenax 50 ShА, Linatex 40 ShА, Жовтий PUR 60 ShА, Сірий PUR 60 ShА, неопренова резина 70 ShA.

Профіль ременя D14M
Розрахункова довжина по корду (Lw), мм. 1400 Lw
Крок (мм) 14
Кількість зубів 100

Доставка 

Відправка Вашого товару

Після отримання заявки від клієнта (через форму сайту або телефон) здійснюється опрацювання замовлення і готується його відправка. Відправка можлива по передоплаті (на рахунок або платіжну картку) або шляхом оплати зворотньої доставки на транспортній компанії в момент отримання замовлення. Відправка може зайняти в межах 1-3 днів в разі наявності товару або в обумовленний термін в разі поставки товару під замовлення .

В разі гострої необхідності за бажанням клієнта можна пришвидчити доставку шляхом передачі товару рейсовими маршрутками, поїздами та іншими шляхами. Дана послуга обумовлюється між клієнтом і менеджером нашої служби. Така відправка веде до здорожчання вартості товару, яка залежить від вартості замовлення і міста відправки.

Ми здійснюємо відправку транспортною компанією Нова Пошта. Після відправки замовлення на Ваш мобільний телефон надійде смс із  номером декларації для зручного відслідковування переміщення товару.

Вартість  доставки визначається тарифами транспортної компанії, яку Ви обираєте для доставки Вашого вантажу.

Оцінки і коментарі від наших клієнтів


Відгуки та коментарі відсутні.