Новинка Ремінь поліуретановий T5 1100 Збільшити

Ремінь поліуретановий 5M відкритий

MEGADYNE (МЕГАДІН)

Новинка

Ремінь зубчастий поліуретановий 5M 

Профіль: 5M, розрахункова довжина : 10 (мм) ширина ременя: 25 (мм)

Серія: MEGAPOWER

Виконання: зубчасті поліуретанові ремені зі стальним кордом 

Матеріал ременя: поліуретан

Корд: стальні нитки

Якщо Ви знайшли нижчу ціну на даний товар - повідомте нас і отримайте додаткову знижку (%)

Детальніше

Наразі товар відсутній

370 грн

Швидке замовлення

Доставляємо товар по Україні.

Доставимо товар за 24 години!

Захист персональних даних!

У нас працює система знижок!

Оцінки і коментарі наших клієнтів

Megadyne. Зубчасті ремені MEGAPOWER виготовляються унікальним  термореактивним способом під тиском. Відмінний поліуретан надає  ременю  супротив від стирання і зсуву, а в поєднані з різними стальними кордами забезпечує високу прочність і тяговий супротив. Литі зубчасті ремені MEGAPOWER виготовляються із вузьким діапазоном допустимого відхилення довжини, що забезпечує постійну довжину, товщину ременя і точні розміри виробу. Ремені MEGAPOWER PU використовуються при високих потужностях, коли є необхідність передачі точного руху і контролю на високих швидкостях. Перевагами даних ременів є : постійна стабільність розмірів, низький рівень шуму, висока стійкість до стирання, низькі експлуатаційні витрати, висока гнучкість, лінійна швидкість до 80 м/с. Хімічна стійкість до зносу, гідролізу, УФ, озону, маслам, жирам, смазкам, більшості кислот. Робоча температура від -25С до +80С. (до +110 на протязі короткого періоду). Ремені MEGAPOWER PU особливо добре працюють з кроковими приводами. Крок між зубами 5 мм, загальна висота ременя  2,2 мм, висота зуба 1,2мм. Стандартна ширина профіля Т5 складає 6/8/10/12/16/20/25 мм. Діапазон довжин складає  від 120 мм. до 1955 мм.

MEGALINEAR PU - відкриті зубчасті ремені виготовляються із термопластичного поліуретану, який надає ременю відмінну стійкість до зносу і стирання. Стальні корди різних рівнів надають відмінні ходові характеристики ременям навіть при високих тягових навантаженнях. MEGALINEAR забезпечує надійність і стабільність розмірів. Додаткове нейлонове покриття зуба і задньої частини пояса підвищує ходові якості ременя. Також є можливість потовщення слою поліуретану на задній частині ременя, що надасть додатковий захист від  агресивних і тяжких умов експлуатації. MEGALINEAR можуть поставлятися як ленточні ремені в рулонах так і з'єднаними безконечними ременями. Ленточні ремені можуть поставлятися в рулонах по 50 чи 100 метрів. Стандартні ширини 6/10/16/25/32/50/75/100 мм. Найчастіше використовуються в лінійних ходових приводах. Термопластичні якості ленточних ременів дають змогу з'єднувати дані ремені за допомогою зварки по унікальному симетричному V- подібному малюнку. Серія  MEGALINEAR  також поставляється з альтернативними підсиленими кордами, такими як: Keviar (K), High Flex (HF), High Performance (HP), i  High Performance Flex (HPF).

MEGAFLEX PU - зубчасті ремені,які виготовляються з термопластичного поліуретану із неперервним стальним спіральним кордом. Ремені даної серії мають хороші ходові характеристики і високі показники тягового навантаження. Дана серія зубчастих ременів підходить для енерготрансмісій і транспортування при високих навантаженнях і високих швидкостях (до 10 000 об/хв.). Нейлонове покриття на зубах підвищує ходові якості і знижує рівень шумового фрикційного коефіцієнта. Додаткова товщина спеціального покриття на задній стороні ременя є додатковим захистом від  агресивних і важких продуктів. Зубчасті ремені MEGAFLEX доступні від 1500 мм до 22700 мм довжини. Перевагами даних ременів є високі гнучкі корди, нейлонове покриття зубів (NFT) (доступне від 1900 мм довжини), можливість зробити на заказ фрезерування, сверління, шліфування відповідно до специфікації, можливість замовити покриття задньої частини ременя  наступними матеріалами: PU 85 ShA, Tenax 50 ShA, Linatex 40 ShA, Жовтий PUR 60 ShA , Сірий PUR 60 ShA, неопренова резина 70 ShA.  

Діапазон довжин, (мм.) 1001-1500
Профіль ременя T5
Розрахункова довжина по корду (Lw), мм. 1100 Lw
Крок (мм) 5
Кількість зубів 220

Доставка 

Відправка Вашого товару

Після отримання заявки від клієнта (через форму сайту або телефон) здійснюється опрацювання замовлення і готується його відправка. Відправка можлива по передоплаті (на рахунок або платіжну картку) або шляхом оплати зворотньої доставки на транспортній компанії в момент отримання замовлення. Відправка може зайняти в межах 1-3 днів в разі наявності товару або в обумовленний термін в разі поставки товару під замовлення .

В разі гострої необхідності за бажанням клієнта можна пришвидчити доставку шляхом передачі товару рейсовими маршрутками, поїздами та іншими шляхами. Дана послуга обумовлюється між клієнтом і менеджером нашої служби. Така відправка веде до здорожчання вартості товару, яка залежить від вартості замовлення і міста відправки.

Ми здійснюємо відправку транспортною компанією Нова Пошта. Після відправки замовлення на Ваш мобільний телефон надійде смс із  номером декларації для зручного відслідковування переміщення товару.

Вартість  доставки визначається тарифами транспортної компанії, яку Ви обираєте для доставки Вашого вантажу.

Оцінки і коментарі від наших клієнтів


Відгуки та коментарі відсутні.